Поръчай книга

Общи условия

Можете да поръчате книга, издание на БАС чрез попълване на формата за заявка. За да бъде изпълнена доставката се нуждаем от точна и възможно най-пълна информация.

Доставяне

Пратките за територията на страната се осъществяват чрез Ekont Express в рамките на 2 дена след получаване на поръчката. Заплащането е чрез наложен платеж и се извършва при получаване на доставката. Таксите за тази услуга се заплащат от клиента.

Пратките извън територията на България се осъществуват чрез Български пощи. В зависимост от държавата времето на изпълнение на поръчката е от 7 до 20 дена. Пощенските разходи в този случай се плащат предварително и след получаване на заявката ние ще Ви изпратим електронна фактура с точната сума, необходима за доставяне на пратката. Заплащането се извършва по банков път.

Фактуриране

Ако желаете да получите фактура е необходимо да въведете Вашите данни в съответното поле на Формата за заявка. Фактурата ще бъде приложена към пратката, независимо дали заявката е за територията на страната или извън България.
Бих искал да получа фактура

Презареди картинката